29.05.19

Навчання завідувачів фінансовими відділами та головних бухгалтерів Профспілки працівників освіти і науки України

профспілкове навчання
Навчаються завідувачі фінансовими відділами та головні бухгалтери Профспілки
29 травня 2019 року у Києві розпочав роботу семінар завідувачів фінансовими відділами, головних бухгалтерів обласних, Київської міської організацій Профспілки працівників освіти і науки України.

Роботу заходу відкрив Голова Профспілки Георгій Труханов, який наголосив на важливості навчання в умовах змін законодавства та фінансової документації.
Георгій Труханов у своїй презентації окреслив виклики, які сьогодні стоять перед Профспілкою і коротко поінформував про діяльність організації на сучасному етапі.

Продовжуючи роботу семінару начальник фінансового управління ЦК Профспілки Галина Щавінська поінформувала про фінансову звітність, ведення бухгалтерського обліку у профспілкових організаціях по новому, плану рахунків у територіальних організацій Профспілки.

Оподаткування неприбуткових організацій. Податкові новації-2019, актуальні питання бухгалтерського обліку – тема лекції Оксани Тарканій, доктора філософії в галузі економіки, сертифікованого аудитора.

Загалом програма семінару є різноплановою і розрахована на кілька робочих днів. Так, було передбачено теоретичні і практичні сесії з питань трудового законодавство та перевірки трудових інспекцій, штатного розпису організації, приведення назв посад у відповідність до Кваліфікаційного довідника професій, права на зображення тощо. А після круглого столу і відповідей на усі запитання, учасники семінару отримають методичні матеріали щодо організації фінансової роботи у організаціях на електронних носіях.
Прес-служба Профспілки працівників освіти і науки України 
За матеріалами www.pon.org.ua