14.04.17

Цикл профспілкових семінарів «Інформаційна політика та імідж профспілки» для Беларуської незалежної профспілки та Вільної профспілки металістів (Республіка Білорусь) в Чернігові

профсоюз обучение
Білоруські профспілки посилюють інформаційний напрямок роботи
В першій половині квітня 2017 року в Чернігові стартував цикл семінарів «Інформаційна політика та імідж профспілки» для Беларуської незалежної профспілки та Вільної профспілки металістів (Республіка Білорусь). Модуль 1: Проведення профспілкових інформаційних кампаній.

Навчання було максимально насичено практикою, досвідом тренерів і учасників. Профспілковці розбиралися в останніх новинках соціальних мереж, писали "правильні" пости, знімали відео, створювали демотиватори, постери, проводили прес-конференцію.

Семінар став можливим завдяки підтримці Представництва Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні. Захід провели партнери білоруських профспілок і Фонду - профспілкові тренери Центру освіти дорослих «Перспектива» Чернігівського НМЦ Віталій Копиш та Володимир Ковальчук. Також в якості тренера-експерта виступила Олеся Брязгунова - менеджер зі зв'язків з громадськістю Конфедерації вільніх профспілок України.
За матеріалами www.nmc.cn.ua