08.04.16

УКРНАФТОГАЗПРОФСПІЛКА ЗНОВУ В ЧЕРНІГОВІ

профспілкове навчання

5-8 квітня до Чернігівського Навчально-методичного центру завітали відразу дві групи слухачів Профспілки працівників нафтової і газової промисловості України. Це вже другий подібний спільний захід за 2 роки.
Викладачі Центру паралельно працювали з головами профспілкових організацій (семінар “Ефективна робота профспілкового лідера в ХХІ столітті”) та профспілковими бухгалтерами (семінар “Реформи 2016: Новації податкового та іншого законодавства у фінансовій роботі профспілкової організації”). 

Програма навчання профлідерів була складена таким чином, щоб за короткий термін надати базові знання з усіх основних напрямків профспілкової діяльності: від колективних договорів та охорони праці, до органайзингу та інформаційної роботи.
Натомість, навчання бухгалтерів мало більш вузьконаправлений характер. Акцент було зроблено на актуальних змінах в законодавстві та нюансах ведення бухгалтерського обліку в профорганізаціях.
Усі навчальні тематики в рамках програми забезпечили викладачі та тренери Центру освіти дорослих “Перспектива” НМЦ профспілок.
За матеріалами www.nmc.cn.ua