28.11.16

Семінар для профспілкового активу та голів молодіжних комісій первинних профспілкових організацій Дніпропетровської обласної організації харчової промисловості профспілок працівників АПК

профспілкове навчання
На підприємствах харчової галузі, що входять до складу Дніпропетровської обласної організації харчової промисловості профспілок працівників АПК, молодь складає майже третину працюючих. В період соціальних та економічних перетворень в суспільстві зростає необхідність проведення активної молодіжної політики.
З метою сприяння розвитку ініціативи та активності молоді і залучення до участі в профспілковій діяльності 23 листопада 2016 року за ініціативою обкому галузевої профспілки був проведений семінар для профспілкового активу та голів молодіжних комісій первинних профспілкових організацій за тематикою: «Реалізація молодого творчого потенціалу працівника як важливий мотивуючий фактор профспілкового членства».
В ході семінару розглянуті питання діяльності молодіжних рад та молодіжної політики профспілок, роз’яснення трудового законодавства прав та гарантій працюючої молоді.
С. В. Тіницька
Голова Дніпропетровської обласної організації профспілки працівників харчової промисловості
За матеріалами www.profapk.org.ua