11.11.16

ОГЛЯД-КОНКУРС ПРОФСПІЛКОВИХ КУТКІВ У МИКОЛАЇВІ

профспілкове навчання
Конкурс профспілкових кутків
Миколаївська облорганізація профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення згідно плану основних заходів на 2016 рік провела щорічний обласний огляд-конкурс на кращий профспілковий куток. 
Положення про проведення конкурсу та склад конкурсної комісії були затверджені президією облорганізації 12 жовтня поточного року.
В огляді-конкурсі на кращий профспілковий куток, який відбувся 8 листопада, прийняли участь 10 галузевих первинок: КП «Миколаївліфт», КП «Миколаївелектротранс», управління ЖКГ Миколаївської облдержадміністрації, ТОВ «Соляні», ТОВ «ЛІС-ЦентрС», ТОВ «ЖЕК «Забота», ЖКП «Південь», КП ДЄЗ «Корабел», ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» та КП «ЖЕО м. Южноукраїнськ». 
Конкурсною комісією оцінювалась наявність на профспілкових кутках постанов ФПУ, ЦК профспілки України, Миколаївської облпрофради, облорганізації профспілки, відомостей з соціально-правового захисту працівників підприємства, інформації щодо організаційної, культурно-масової, спортивно-оздоровчої роботи.
При підведенні підсумків враховувались не тільки форма, вид, доступність викладення інформації, але і творчий підхід в оформленні профспілкового кутка та в подачі інформації. Основним показником при визначенні переможців була актуальність представленої інформації.
Всі профспілкові кутки, представлені на конкурс, відповідали цілям та завданням, які ставила облорганізація профспілки при проведенні цього огляду-конкурсу.
Членами конкурсної комісії було відмічено, що в важких умовах сучасності виборні органи Профспілки роблять основний акцент на підвищенні рівня інформування членів профспілки.
За результатами огляду-конкурсу серед первинних профспілкових організацій визначено переможців:
І місце - КП «Миколаївелектротранс» (голова профкому – Є.В. Жура);
ІІ місце – ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» (голова профкому – Т.І. Кривошея);
ІІІ місце – КП «ЖЕО м. Южноукраїнськ» (голова профкому – Л.О. Фуколяк).
Усі первинні профспілкові організації за участь в огляді-конкурсі отримають грамоти, переможці будуть нагороджені дипломами та грошовими винагородами.
За матеріалами www.profrada.mk.ua