06.10.16

СЕМІНАР-НАВЧАННЯ ПРОФСПІЛКОВОГО АКТИВУ ГАЛУЗІ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ХАРКІВСЬКОГО РЕГІОНУ

профспілкове навчання
06 жовтня 2016 року за участі факультету підвищення кваліфікації профспілкових кадрів Харківського соціально-економічного інституту відбулось навчання профспілкових кадрів і активу Харківської обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я України (Голова Благовещенська Альона Вікторівна).
Лекцію за темою «Мотивація як основа успішної профспілкової роботи» для профспілкового активу галузі охорони здоров’я Харківського регіону проводила Степанова Лариса Борисівна – член лекторської групи ФПК, в.о. проректора з навчальної роботи, ст. викладач кафедри «Соціології та соціальної роботи» ХСЕІ.
Слухачі одержали повну і всебічну інформацію за темою лекції. Особливу зацікавленість у учасників навчання визвали такі питання як:
- сучасний стан та новий зміст проблеми мотивації профспілкового членства
- теоретичний аспект проблеми: теорії мотивації та їх прикладне значення для практичної діяльності профспілкового лідера
- мотивація членства в профспілках - стратегічний ресурс розвитку організації.
Профспілкові працівники взяли активну участь у навчальному процесі і зазначили, що отримані знання необхідно застосовувати в практичній профспілковій діяльності.
Лектору і організаторам навчання було висловлено щиру подяку.