26.10.16

НАВЧАННЯ ФАХІВЦІВ ПРОФСПІЛКОВИХ РЕВІЗІЙНИХ КОМІСІЙ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

профспілкове навчання
Із 25 до 27 жовтня 2016 року у місті Полтава відбувається семінар голів ревізійних комісій обласних організацій, Київської міської ради Профспілки та членів контрольно- ревізійної комісії Профспілки працівників освіти і науки України.
Відкрили роботу заходу Голова Профспілки Георгій Труханов та Григорій Шумейко - голова Полтавської обласної організації Профспілки. Очільник Профспілки, зокрема, наголосив, що подібні навчання сприяють розвитку та вдосконаленню знань із планування контролю й аналізу та навичок для найкращого задоволення потреб організацій.
Основний акцент було зроблено на огляді чинного законодавства щодо діяльності неприбуткових організацій, правах та обов’язках членів ревізійних комісій і реалізації повноважень контрольно-ревізійними комісіями профспілкових організацій. Ці складні, але важливі теми розкрила начальник фінансового управління ЦК Профспілки Галина Щавінська. Зокрема, головний фінансист Профспілки закцентувала увагу на забезпеченні дотримання відповідних норм податкового законодавства у веденні бухгалтерської діяльності в організаціях.
У продовження семінару голова ревізійної комісії ЦК Профспілки Леонарда Ферманюк у своїй лекції розкрила основні аспекти проведення перевірок первинних організацій Профспілки.
На завершення заходу ще заплановано круглий стіл з обговорення актуальних питань контрольно-ревізійної роботи в профспілках, ознайомлення із роботою Диканьківського райкому Профспілки, Опішнянського колегіуму та Ковалівської школи-інтернат ім.Макаренка.
 Прес-служба Профспілки працівників освіти і науки України
За матеріалами www.pon.org.ua