20.10.16

Навчальний семінар Всеукраїнських профспілок – членських організацій Глобального союзу IndustriALL на базі АПСВТ

профспілкове навчання
18 – 19 жовтня 2016 року на базі Академії праці, соціальних відносин і туризму відбувся навчальний семінар Всеукраїнських профспілок – членських організацій Глобального союзу IndustriALL на тему «Діяльність профспілок в сучасних умовах». 
В семінарі, який проводився за програмою навчання Глобального союзу IndustriALL, взяли участь молоді профспілкові активісти із 12 Всеукраїнських профспілок.
Відкрив семінар Голова Профспілки працівників оборонної промисловості України Олександр Черниш.
Протягом двох днів профспілковці вивчали аспекти діяльності профспілки у сучасних умовах. Проводила заняття Лілія Гусечко – тренер Профспілки працівників Оборонпрому. Навчання проводилось виключно активними методами у вигляді презентацій та обговорень і охоплювало такі теми: 
«Молодь – майбутнє Профспілки» 
«Лідерство. Компетенції профспілкового лідера» 
«Мотивація профспілкового членства» 
«Публічні виступи:практичні рекомендації» 
«Солідарні дії» 
Під час навчання було обговорено ряд важливих для молоді питань: місце і роль молоді, виклики сучасності, соціально-економічний стан держави і т.п. Також були розглянуті питання «Мій внесок у просування профспілкових цінностей» та «Виявлення проблем молодих працівників на робочих місцях».
Всі молоді профактивісти показали себе з найкращої сторони, активно включалися в дискусію, обговорювали актуальні питання тощо. 
Слухачі високо оцінили рівень організації семінару і актуальність отриманих на ньому нових знань.