08.10.16

СЕМІНАР БУХГАЛТЕРІВ ПРОФСПІЛКОВИХ ОРГАНІЗАЦІЙ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

профспілкове навчання
5-7 жовтня 2016 року у базі санаторію «Перлина» смт. Новопсков відбувся семінар бухгалтерів міських, районних та вузівських організацій Луганської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України.З вітальним словом до учасників семінару звернувся голова обласної організації Профспілки С.В. Севрюк. Також керівник організації висвітлив основні напрями діяльності Луганської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки на сучасному етапі.
Про інформаційну роботу і нові зміни податкового кодексу України розповів головний спеціаліст обкому Профспілки Д.М. Усманов.
Другий день семінару був не менш насиченим. Так, про ведення бухгалтерського обліку в Профспілці та зміни, які відбулися в оподаткуванні у 2016 році розповіла головний бухгалтер організації Профспілки О.В. Фадєєва.
Завершилася робота семінару у форматі «круглого столу». Учасники мали нагоду обмінялися досвідом роботи з вирішення спірних питань і висловилися щодо необхідності проведення семінарів такого високого рівня.
Луганська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
За матеріалами www.pon.org.ua