30.01.17

Навчальний семінар Молодіжної ради ФПУ "Модернізація роботи профспілок через впровадження успішних практик та залучення молоді" у місті Львів

профспілкове навчання
26-29 січня 2017 року в м.Львів за сприяння ГО «Трудові ініціативи» відбулось навчання членів Молодіжної ради Федерації профспілок України та інших профспілкових лідерів на тему: «Модернізація роботи профспілок через впровадження успішних практик та залучення молоді».
В рамках заходу учасники отримали нові знання та навички за наступними тематиками:
— реалізація потенціалу профспілкової молоді: можливості та перешкоди;
— формування іміджу профспілок: проблеми та ;
— управління робочим часом профспілкового лідера;
— модернізація профспілкового членства: реактивні підходи;
— модернізація профспілок: молодіжний погляд;
— пошук ефективних рішень складних проблем.

 Проект був спрямований на підвищення громадянської активності профспілкової молоді, підвищення рівня їх розуміння і усвідомлення того, що стосується процесів прийняття рішень з питань, які відбуваються в їхніх галузевих профспілках та у країні вцілому. Цілі проекту - розвити здібності учасників критично і творчо мислити, аналізувати і вирішувати проблеми; стимулювати співпрацю і взаємодію між учасниками. Цей семінар став неймовірним сплавом інтелекту, досвіду, енергії і позитиву, який в результаті дає надію, що зміни на краще можливі. 
Підтримку в проведенні цього заходу надав Центр Солідарності Американської Федерації Праці – Конгресу Промислових Профспілок (ГО "Трудові ініціативи")
профспілкове навчання