01.12.16

Базовий семінар для організаційних ланок Полтавської обласної організації профспілки працівників АПК


профспілкове навчання
29-30 листопада 2016 р. у м. Полтаві за сприяння Міжнародного союзу IUF відбувся базовий семінар для організаційних ланок Полтавської обласної організації профспілки працівників агропромислового комплексу, на якому були визначені основні проблеми, які сьогодні турбують працівників, а це і проблеми на робочих місцях, низька заробітна плата, слабка мотивація профспілкового членства, недостатня інформаційна робота та багато інших.
У своєму виступі Голова Профспілки Ігор Сопелкін розповів про роботу, яку в цьому році було проведено Центральним комітетом за різними напрямками, такими як соціальне партнерство та переговори з укладання Галузевих угод на новий термін, акції протесту профспілок та їх наслідки, про роботу Жіночого комітету та Молодіжної ради Профспілки, про роль міжнародних партнерів та їх підтримку нашої Профспілки. Особлива подяка висловлювалась на адресу наших колег із IUF, з яким нас поєднує 16 років спільної роботи.
Як відзначали учасники семінару - відбулася конструктивна і щира розмова профспілкового активу Полтавщини та керівництва Профспілки, було багато нової, цікавої і корисної інформації і, саме головне колеги обмінялися досвідом роботи, а це є найціннішим.
У роботі семінару взяли участь заступник Голови Профспілки Світлана Самосуд та координатор Міжнародного союзу IUF Дмитро Степанюк.
За матеріалами www.profapk.org.ua