25.08.16

МІЖРЕГІОНАЛЬНИЙ СЕМІНАР ПРОФАКТИВУ ПРАЦІВНИКІВ ДЕРЖУСТАНОВ КІРОВОГРАДСЬКОЇ ТА ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТЕЙ У МІСТІ СКАДОВСЬКУ

профспілкове навчання

З 14 по 20 серпня 2016 року у м.Скадовську Херсонської області в дитячому оздоровчому таборі імені Ю.О. Гагаріна проходив міжрегіональний семінар профспілкового активу працівників державних установ Кіровоградської та Херсонської областей. Метою зібрання профспілкових активістів було вивчення досвіду та обмін сучасними практиками роботи.
У роботі семінару взяли участь міський голова м.Скадовська Яковлєв Олександр та секретар виконавчого комітету Скадовської міської ради, голова районної організації профспілки Козел Лілія, голова Кіровоградської обласної організації профспілки Федотов Віктор Васильович та голова Херсонської обласної організації профспілки Татаринова Людмила, працівники апаратів двох регіональних профспілкових організацій, голови районних та первинних організацій профспілки працівників державних установ. 
У виступі перед присутніми міський голова зауважив важливість роботи профспілкових організацій з адаптації працівників у динамічному законодавчому полі. 
У ході навчання розглядалися питання змін у трудовому законодавстві. Також, профспілкові лідери надали відповіді на різноманітні запитання слухачів семінару, опрацювали інформаційні та методичні матеріали.
За матеріалами www.ppdu.ks.ua