01.02.17

ТРУДОВА ШКОЛА ДЛЯ ПРЕДСТАВНИКІВ ПЕРВИННИХ ПРОФСПІЛКОВИХ ОРГАНІЗАЦІЙ АПК КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

профспілкове навчання
Профспілки і глобальні цілі України
1 лютого 2017 року відбувся навчальний семінар за програмою «Трудова школа».
Відкриваючі семінар Голова Профспілки працівників АПК Ігор Сопелкін важливість навчання в профспілковій роботі та окреслив основні пріоритети в роботі ЦК Профспілки.
Представники з первинних профспілкових організацій АПК Київської області обговорювали і диспутували на тему «Профспілки і глобальні цілі України», спікером якого був Юрій Буздуган, магістр державного управління, разом виявляли ідентичність профспілки,як такої.
Розглянули історію профспілкового руху від самого її зародження до сьогодення, провели паралелі між профспілками різних країн. За допомогою візуалізації факторів виробництва, модератори висвітлили дійсну владу кожного сегмента і показали актуальність проблеми.
Визначили провідні місії профспілок, поставили цілі для нас, знайшовши вихід у соціалізації.
Презентувала тему «Профспілки та цінності» Олена Скоморощенко, кандидат філософських наук, магістр державного управління, в якій явно висвітлили цінності, як мети профспілки, та їх відмінність від інтересів менеджерів-маніпуляторів.
Голова Київської обласної організації профспілки працівників АПК Василій Хвостіков, підсумовуючи активну роботу учасників семінару, зазначив: «Цей семінар є початковим поштовхом для подальшого заохочення профспілкових лідерів навчатися розуміти актуальність проблем, бути компетентним у соціально-економічних питаннях, вміти сформувати і підняти імідж профспілок і популяризувати профспілковий рух серед цілеспрямованої молоді, майбутніх профспілкових лідерів».
За матеріалами www.profapk.org.ua